Bine aţi venit la Sandria - Academia Artei Înfrumuseţării!

Salonul de înfrumuseţare SANDRIA este unul modern, unde veţi găsi o atmosferă caldă şi primitoare şi vă veţi simţi cu adevărat răsfăţate şi relaxate. Salonul dispune de aparatură modernă de ultimă generaţie, dotări materiale excepţionale, cele mai bune produse şi servicii profesioniste. Aici vei găsi un salon de înfrumuseţare unde te vei bucura de toată atenţia şi te vei simţi cu adevărat confortabil, alături de o echipă tânără şi dinamică.

 

Amplasat într-o zonă liniştită şi apropiată de centrul Timişoarei, zona Sinaia, la Sandria aveţi asigurată discreţia şi liniştea necesară. Serviciile oferite, cosmetică, coafură, manichiură-pedichiură, masaj, machiaj, design pe unghii, sunt completate de tratamente corporale moderne, împachetări şi programe personalizate de înfrumuseţare.

Viitoarele mirese, alături de mama, soacră, de naşe, de domnişoarele de onoare şi de celelalte persoane importante din viaţa lor, beneficiază, pentru ocazii speciale, de talentul şi de creativitatea renumitei Geta Sanda, specialist în coafură, cosmetică şi make-up. 
Programează-ţi prima vizită la Salonul Sandria chiar acum!

 

Educaţia face parte din filozofia noastră de viaţă, astfel că, din 2006, organizăm cursuri de calificare în meseriile hairstilist, cosmetician, maseur, manichiurist-pedichiurist, stilist protezist de unghii, precum si cursuri de make-up. Toate cursurile se desfăşoară sub autoritatea Ministerului Muncii şi a Ministerului Educaţiei, diplomele obţinute fiind recunoscute în Uniunea Europeană.

 

Generaţiile de absolvenţi ale Sandria - Academia Artei Înfrumuseţării sunt dovada vie a dăruirii noastre în procesul educaţional. Dacă te vei număra şi tu printre cei peste 1.000 de absolvenţi ai cursurilor noastre, vei avea garanţia succesului şi îţi vei găsi, cu siguranţă, mai uşor, un loc de muncă.
Nu ezita! Dacă vrei să înveţi o meserie nouă, de viitor, o meserie de pe urma căreia poţi trăi decent, vino la Sandria - Academia Artei Înfrumuseţării şi vei avea şansa de a răzbate mai uşor şi mai frumos în viaţă.

 
Te aşteptăm cu drag!